Cultuur+Financiering

Fonds Cultuur+Financiering helpt creatieven, kunstenaars en culturele organisaties op weg met cultuurleningen en garanties. Financieel maatwerk, tegen lage rentes. Lees meer

Cultuur+Financiering

Duurzame financiering

Dromen helpen waarmaken

Fonds Cultuur+Financiering verstrekt Cultuurleningen aan kunstenaars, culturele organisaties en creatieven. Ook geven wij garanties af op bancaire leningen voor culturele investeringen, tegen soepele voorwaarden. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en werken nauw samen met overheden en andere fondsen. Zo kunnen wij cultuurfinancieringen op maat verstrekken tegen lage rentes. Daarmee helpen wij dromen en ambities te verwezenlijken in kunst, cultuur en creatieve industrie.

Fonds Cultuur+Financiering is in 2015 voortgekomen uit de Stichting Borgstellingsfonds voor de kunsten en creatieve sector. Initiatiefnemer is Cultuur+Ondernemen, hét kenniscentrum voor ondernemerschap in cultuur. Cultuur+Ondernemen ondersteunt culturele organisaties, zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die meer rendement willen halen uit hun activiteiten. Vaak vraagt dat om een slimme financieringsoplossing.

Benieuwd naar onze activiteiten en resultaten? Bekijk dan het Jaarverslag 2019,Jaarverslag 2018,Jaarverslag 2017 of hetJaarverslag 2016.

Wil je meer te weten komen over Fonds Cultuur+Financiering? Download dan de brochureofhet profiel

Deel deze pagina

Fonds Cultuur+Financiering is een initiatief van Cultuur+Ondernemen

Over het fonds