Cultuur+Financiering

Fonds Cultuur+Financiering, een stichting zonder winstoogmerk, helpt creatieven, kunstenaars en organisaties in de culturele en creatieve sector om dromen en ambities te verwezenlijken als financiële barrières die verwezenlijking in de weg. Het Fonds verstrekt Cultuurleningen. Leningen op maat, tegen lage rentes. Lees meer

Initiatiefnemer van Fonds Cultuur+Financiering:

Cultuur+Ondernemen

Fonds Cultuur+Financiering is een initiatief van Cultuur+Ondernemen, dat ondernemerschap binnen de culturele en creatieve sector stimuleert door verschillende diensten aan de sector aan te bieden.

Financieren is al lang een belangrijk onderdeel van dat dienstenpakket. Cultuur+Ondernemen heeft een aantal jaar ervaring opgedaan met het verstrekken van leningen aan de culturele sector. In 2015 is het Fonds Cultuur+Financiering opgericht waarin de leningactiviteiten werden ondergebracht. Cultuur+Ondernemen en Fonds Cultuur+Financiering zijn nauw aan elkaar verbonden en werken intensief samen. Cultuur+Ondernemen adviseert, Fonds Cultuur+Financiering verstrekt leningen. Samen stimuleren zij ondernemerschap binnen de culturele en creatieve sector.

 

Deel deze pagina

Fonds Cultuur+Financiering is een initiatief van Cultuur+Ondernemen

Over het fonds